Frodigt loft skaber hygge i avokado café

Avobaren, Danmarks første avokado-café, har indrettet deres lokaler med et frodigt loft, der virkelig skaber hygge. Loftet er dekoreret med fine hængeampler fra Nordal og forskellige kunstige hængeplanter. Til projektet er der brugt hængeplanter af forskellige sorter, med forskellige længder og forskellige nuancer af grøn, hvilket giver et naturligt udtryk. Amplerne og planterne er sat op mellem de flotte lamper, der er med til at samle konceptet og bidrager til at skabe et unikt look. Selvom der er mange forskellige længder og typer af hængeplanter, så er de ophængt med omtanke, og det færdige loft taler for sig selv. De kunstige hængeplanter er særlig gode i caféer som denne, da de ikke skal vandes, står lige grønt året rundt og, bedst af alt, ikke drysser. Kunderne kan derfor være helt sikre på, at der ikke falder hverken jord eller blade ned i deres retter. 

Gennemført grønt koncept

At den tropiske frugt er i højsædet, understreges af indretningen i caféen, hvor loftet bidrager til et gennemført grønt koncept. Kombinationen af træborde, flettede lamper , hyggelige kurve-hængestole, rå murstensvægge og det flotte grønne loft giver kunderne en særlig spiseoplevelse, hvor man nærmest føler, at man sider udenfor. At avokado-konceptet er unikt i Danmark afspejles i indretningen af caféen, og loftet er helt sikker noget, som kunderne husker.

Dette er blot én måde at indrette en café på. Leder du også efter hængeplanter til loftet, eller måske nemme, naturtro planter til bordene?

Find et udpluk af vores sortiment på webshoppen her