Grønne mosvæge, der samler konceptet

Frisøren Park Styling Vejle By Frk. Fila ønskede smukke plantevægge, med tilhørende logo, der kunne afspejle deres koncept med fokus på velvære og brug af udelukkende naturlige produkter, der er skånsomme for miljøet. Sammen med en af vores faste samarbejdspartnere, hjalp vi Park Styling frisøren med at skabe en planteløsning, der både fortæller en historie om deres brand, og som samtidig er en fryd for øjet.
Den firkantet ramme er tilpasset i mål og udseende efter salonens ønsker, og derefter påmonteret med ægte pudemos. Mosset er glyserinbehandlet og beholder derfor både sin farve og blødhed, uden behov for vanding. Rammerne, i sort mdf, har vi specialfremstillet. Logoet er blevet eftermonteret af vores samarbejdspartner.

Huskes af kunderne

Ud over at afspejle frisørkædens koncept, er ’’mos billedet’’ også et rigtig smukt æstetisk valg, der gør indretningen af salonen varm og indbydende. Mossets struktur og de utrolig smukke grønne farver, hjælper med at trække naturen indenfor, og lader logo træde frem uden at blive for dominerende. De grønne mosvægge skaber genkendelsesværdi. Billederne er fra frisøren PARK Styling Vejle By Frk. Filia. Mosvægge er uden tvivl noget, som kunderne husker.

Skal vi lave en flot plantevæg til dig? Se dine muligheder her