Julestemning på Hyrup Kro

Til Hyrup kro har vi leveret diverse gran grene og guirlander i forskellige størrelser og typer, både med og uden grankogler, til deres store flotte juledekoration. Dekorationen hænger smukt fra loftet, og er med til at skabe den helt rette julestemning på kroen. De kunstige gran guirlander og gran grene er monteret på et stort ophæng og sammensat med lyskæder og flotte juleophæng i rød og guld. Vores kunstige gran er nemt at arbejde med, og ser meget naturtro ud, præcis som havde kroen hentet deres gran i skoven. Efter jul bliver dekorationen pillet ned, og det kunstige gran kan pakkes væk og genbruges år efter år. Dekorationen byder smukt kroens spisende gæster velkommen, og er med til at skabe hygge og stemning.

Gran, der ikke drysser

Lige så flot som juledekorationer med gran er, lige så upraktiske er de. Hyrup kro ledte efter gran, der ikke drysser. Derved sikre de sig, at der ikke drysser gran ned i gæsternes julemad, at grannet beholder den skønne grønne farve hele julesæsonen ud, og at de slipper for at skulle støvsuge grannåle op i tide og utide. Praktisk, og samtidig med til at skabe en rigtig hyggelig julestemning på kroen. Befinder du dig i Midtjyske kan du jo slå et smut forbi og mærke stemningen selv.
Menukort og informationer om Hyrup kro kan du finde her

Vi hjælper ofte restauranter med planter til borde, større planter til indretningen, plantevægge og meget mere. Skal vi med at indrette din restaurant? Kontakt os for et uforpligtende tilbud