Krukker flere størrelser, former og farver

Hos Silkeplanter-erhverv forhandler vi et stort udvalg af smukt designet Capi Krukker, lavet af bæredygtigt materiale, som hverken går på kompromis med design eller kvalitet.

Krukkerne findes i flere forskellige størrelser, former, farver og strukturer, men fælles for alle er, at de har et klassisk moderne look, der passer ind til stort set alle indretninger, og til alle planter.

Capi krukkerne bliver produceret i Holland, er letvægts og lavet af miljøvenligt genbrugsplast. Krukkerne er både UV og frostresistente, og kan derfor både bruges til inden- og udendørs brug. Bedst af alt, så kommer krukkerne med hele 10 års garanti. Så bliver det vidst ikke bedre!

Klik her for at se vores krukkekatalog, hvori du finder vores udvalg af smukke Capi krukker.

Er Capi krukkerne ikke noget for dig? Vi har et væld af gode leverandører, og kan derfor skaffe krukker lige efter din smag og dit behov. Har du selv nogle krukker som du ønsker at få monteret dine planter i, så klarer vi også det.

Nem montering af planter

Ønsker du dine planter monteret i krukker, så du selv slipper for besværet?

For et lille ekstra beløb, monterer og leverer vi gerne dine planter og træer – både i vores krukke og i dine egne. Vi monterer dine planter således, at de står helt stabilt, og laver en flot afslutning med jord, barkflis eller andet materiale, så din plante får så naturtro et look som muligt. Vi garanterer, at resultatet bliver rigtig godt.

Vil du gerne selv kaste dig ud i at montere dine planter, så har vi lavet en lille videoguide til, hvordan du får planterne til at fremstå mest naturlige her.