Kunstige træer i alle størrelser og varianter

Vi forhandler livagtige og naturtro kunstige træer i alle størrelser og varianter. Hvad end du er på udkig efter eksotiske palmer, majestætiske birketræer på tre meter eller smukke oliventræer, der oser af sydlandsk stemning, så har vi, hvad du har brug for. Vores sortiment er bredt, og hvad vi ikke har på lager, kan oftest bestilles hjem.

Brug kunstige træer til at skabe hygge og atmosfære i større rum. Vores træer er velegnet til mange former for indretning, og vi har erfaring med at levere til både kontormiljøer, butikker, restauranter, institutioner mm.

Vores helt store træer er lave ud af ægte stammer med påsatte grene. Dette sikre, at dit træ ser så levende ud som muligt. Kunstige træer er vedligeholdelsesfri, og du kan derfor både gå på weekend og ferie uden at skulle tænke på plantepasning.

Til kontoret, butikken, udstillingen eller messen? Mulighederne er mange, og vi rådgiver gerne om, hvilke planter, der passer bedst til dine behov.

Vi monterer og tilretter gerne

På billederne til højre kan du se eksempler på træer vi har monteret i krukker.

Professionel montering sikre flere ting: Dine planter står stabilt, kvaliteten af det færdige look garanteres og vi tilretter grenene således, at træet fremstår så flot og naturligt som muligt.

Samtidig står træet stabilt, og er derfor ikke i fare for at vælte, hvis man skulle komme til at skubbe til det med eksempeltvist en støvsuger.

Vi har mange års erfaring med at montere. Særligt de store træer på flere meter, kræver ekstra finesse. Har du mod på at rette dit træ til selv, så har vi lavet en lille video-guide til dig, som du kan se ved at klikke på linket her.